Filaments
Woodenly
Evergreen
Criterion
Gratis template download
Ben jij een webmaster die opzoek is naar een nieuwe template voor je website? Dan ben je hier zeker op het goede adres. Wij hebben namelijk een zeer groot aanbod aan templates, en deze zijn gratis te downloaden.

Geld verdienen met je website
Maar wil je alleen een nieuwe template om je website er mooi uit te laten zien of wil je meer? Het kan namelijk zo zijn dat je van plan bent om ook geld met je website te gaan verdienen. Welke webmaster wil dat namelijk nou niet? Daarom hebben we op deze website ook pagina's met informatie hoe u kunt beginnen met het verdienen van geld.

Webmaster tools
Op het moment zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van een aantal webmaster tools welke je kunt gebruiken om te zien hoe het met jouw website gesteld staat. Deze tools bestaan onder meer uit een pagerank checker, backlink checker, metatag analyser en nog veel meer. Met behulp van deze hulpmiddelen hopen we dus ook dat we jullie een idee kunnen geven van wat je goed doet en wat je misschien wat beter anders kunt doen.

SEO
SEO staat voor Search Engine Optimalisation en het woord staat voor de waarde van je website. Als je als webmaster gespecialiseerd bent in SEO dan heb je je website waarschijnlijk ook gebouwd met dit term in je achterhoofd en heb je hoogstwaarschijnlijk ook een grotere kans dat je beter gevonden wordt in de zoekmachines.

Door rekening te houden met zoekmachine optimalisatie en onderzoek hier naar toe doen zul je merken dat er vele punten in de broncode van je website zijn waar je een aanvulling of aanpassing op moet uitvoeren. Zorg er dus voor als je goed gevonden wilt worden dat je hier eerst meer over te weten komt zodat je tijdens de ontwikkeling van je website fouten weet te voorkomen.